چای ماچانو

 چای ماچانو
تماس بگیرید وزن: 50 گرم


مشخصات فنی

محتوی ۳۰ ساشه

چای ماچانو چربی سوز و سرشار از آنتی اکسیدان می باشد.چای ماچا چای سنتی ژاپنی هاست که به طور خاص در بعضی از مزارع این کشور کشت می شود.مبدا پیدایش ماچا به قرن هشتم میلادی بر می گردد.درآن زمان راهبان ژاپنی دانه های گیاه چای را ازچین با خودبه کشورژاپن آوردند،سپس روش هایی را برای برداشت،فراوری و آماده سازی چای سبز ابداع نمودند که بعد ها این چای با نام ماچا شناخته شد.جهت تولید ماچا،مزارع چای به مدت سه تا چهار هفته پایانی قبل از برداشت با سایبان هایی پوشانده می شوند.

نحوه مصرف:

ابتدا محتویات یک ساشه را داخل یک فنجان خالی کنیدسپس یک چهارم فنجان آب داغ به آن اضافه کرده و بخوبی به مدت یک دقیقه هم بزنید.در ادامه سه چهارم باقی مانده فنجان را با آب یا شیر پر کرده و سپس میل نمایید

برای طعم بهتر می توانید از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل نیز استفاده کنید.